Op den Hof - Den Nul

Olst-Wijhe - Olst
Archief

€ 377.500,- tot € 498.500,-

Kenmerken

Woonoppervlak
116 - 149m2
Kaveloppervlak
129 - 424m2
Inhoud
415 - 605m3

Over dit project

DE BOUW IS GESTART, OPLEVERING TWEEDE KWARTAAL 2024!

Nog 2 woningen beschikbaar, bouwnummers 1 en 2.

- Een nieuwbouw huis, maar toch snel klaar!
- Je koopt vrij op naam: geen kosten koper en geen dubbele woonlasten;
- Kies je eigen keuken (niet inbegrepen) en badkamer afwerking (in overleg met de aannemer);
- Je eigen lucht/water warmtepomp, gasloos, zonnepanelen, lage maandlasten;
- Hoog comfort, vloerverwarming én koeling, onderhoudsarm;
- Centrale ligging tussen Zwolle, Deventer en Raalte in een zeer groene omgeving op steenworp afstand van de IJssel.
- Perceeloppervlakte 424 m²
Heb je belangstelling, neem dan contact op met één van de makelaars om de woning OP DE BOUWPLAATS TE BEKIJKEN. Ook lichten we graag alle mogelijkheden en het verkoopproces nader toe.

DE WONING
Markant aan de rand van het plan ligt deze half vrijstaande woning, direct grenzend aan de Holstweg. De woning kenmerkt zich door veel woonruimte, een grote garage en een eigen oprit met dubbele parkeerplaats. De woonoppervlakte is ca. 149 m² en dit is nog exclusief de garage van circa 18 m²! Door de royale kavel is er ruimte voor een dubbele garage of carport voor bijvoorbeeld het stallen van een caravan of camper.
De indeling is bijzonder praktisch met beneden een entree/hal met toilet, meterkast en trapopgang, een lichte tuingerichte woonkamer van maar liefst 31 m² met een inbouwkast en een fraaie glazen achterpui met buitendeur. De open keuken aan de voorzijde heeft fijn uitzicht op de Holstweg. Hier is ruimte genoeg voor een grote eettafel om gezellig met vrienden en familie te eten.
Op de verdieping vind je de overloop, drie ruime slaapkamers (resp. 18, 16 en 9 m²) en een fijne badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.
De tweede verdieping is ruim van opzet. Met een combinatie van diverse indelingsopties maak je hier een prachtige woonverdieping van met bijvoorbeeld extra slaapkamer(s) en een was-/bergruimte. Tevens zijn hier de benodigde technische installaties voor de woning opgesteld.
De woning wordt aangeboden inclusief sanitair en tegelwerk. De keuken is exclusief en kan geheel naar eigen wens later worden geplaatst.

DUURZAAM WONEN
De woning voldoet aan de allerlaatste duurzaamheidseisen, wat inhoud dat de woning voldoet aan de BENG norm. BENG staat voor Bijna Energie Neutrale Gebouwen. Dat betekent geen gas meer, uitstekend geïsoleerd, met vloerverwarming, voorzien van zonnepanelen en een luchtwarmtepomp. En dat bespaart aanzienlijk op de maandelijkse energiekosten en is beter voor het milieu. Bij veel financiers ontvang je een aantrekkelijke rentekorting (groenkorting) alsmede hogere financieringsomvang.

HET PROJECT
Maak kennis met het fraaie nieuwbouwproject “Op den Hof” op Den Nul.
Wonen Op den Hof met veertien eigentijdse woningen is een uitgelezen kans voor mensen die houden van een kleinschalige woonomgeving, noaberschap en willen genieten van de rust die Den Nul te bieden heeft. Door variatie in typologie (rijwoningen, levensloopbestendig en half vrijstaande woningen) is er plek voor iedereen.
Op Den Nul wonen betekent namelijk een ideale omgeving om je kinderen te laten opgroeien, je wooncarrière te starten of gewoon omdat je graag in een echt huis wilt gaan wonen in plaats van een klein appartementje.
De woningen in het nieuwbouwplan zijn duurzaam, hebben een stijlvolle uitstraling en bieden alle comfort. Hier kun je in de luwte van grotere plaatsen genieten van dorpse gezelligheid. Het bruisende stadsleven opzoeken doe je in steden als Deventer en Zwolle. Iets dichterbij vind je de dorpen Olst en Wijhe voor de dagelijkse boodschappen. Het plan wordt ontsloten via de Holstweg.

GESCHIEDENIS EN OMGEVING
De naam Den Nul stamt af van Nol, dat 'open plek in het bos' betekent. Deze open plek heeft plaatsgemaakt voor Den Nul. Het dorp bevindt zich in een lus van de IJssel. Daarmee is het een groene en waterrijke plek waar je mooi en fijn kunt wonen en recreëren tussen de Hanzesteden Zwolle en Deventer.
Wonen in “Op den Hof” betekent wonen op een plek nabij de Duursche Waarden, een uitgestrekt gebied aan de IJssel waar hard is gewerkt om het natuurlijke rivierenlandschap terug te brengen. Het gebied wordt gekenmerkt door moerassen, rivier-armen en een bos. Ook leven er allerlei dieren, zoals Schotse Hooglanders, IJslandse paarden en diverse vogels. Bij Infocentrum Den Nul, dat aan de Lange Kolk staat, komt alles samen. Je kunt hier heerlijk wandelen, fietsen, eten, drinken, spelen en zwemmen. Voorzieningen als winkels, horeca, scholen, kinderopvang en sportgelegenheden bevinden zich in de directe omgeving van Den Nul. De bereikbaarheid van deze voorzieningen is goed. Dwars door het dorp loopt namelijk de N337, beter bekend als de Rijksstraatweg. Via deze weg rijd je in een paar minuten naar Wijhe en Zwolle of - de andere kant op – naar Olst en Deventer. Reis je liever met het openbaar vervoer? Dan kun je bus 161 pakken die tussen Zwolle en Deventer rijdt of de intercity op het station in Olst.

HERINRICHTING RIJKSSTRAATWEG
De N337 krijgt de komende jaren een metamorfose. Hier zal een bijdrage geleverd worden aan een veiliger, groener, leefbaarder en klimaatbestendiger dorpskern. Zie de plannen hiervoor op de website van de Provincie Overijssel.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Op den Hof - Den Nul
Start verkoop
2024 (3e kwartaal)
Prijs
€ 377.500,- tot € 498.500,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Olst-Wijhe.

Aanmelden