Tellegenschool

Olst-Wijhe - Wijhe
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Het Tellegenpark
Op de voormalige locatie van de Tellegenschool in Wijhe gaan Nikkels projecten en Bemog Projektontwikkeling een woningbouwplan ontwikkelen van totaal 25 woningen. Het woningbouwplan is zeer divers en bestaat uit eengezinswoningen, beneden- bovenwoningen en appartementen.

Op de locatie van de voormalige school zijn twee blokjes rijwoningen gesitueerd, die qua architectuur en bouwhoogte aansluiten op de omgeving. Op het zuidelijke grasveld is een een kleinschalig appartementengebouw gesitueerd. De appartementen liggen ‘te gast’ in het park en zorgen voor een aangename overgang tussen bebouwing en de groene omgeving. Het volume van twee lagen is voorzien van afgeronde hoeken, waardoor een zacht en vriendelijk gebouw gerealiseerd wordt dat past in het groene park. In het parkeerhofje, ontsloten op de Nijlandstraat, zijn meer dan voldoende parkeerplaatsen voor de nieuwe woningen.

Voor meer informatie ga naar de projectwebsite www.tellegenpark.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Tellegenschool
Type woningen
Appartement, Overig, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Olst-Wijhe.

Aanmelden